Covid-19-1024x569

Corona maatregelen

Update 9 december - Ondanks dat de meeste volwassenen en veel jongeren gevaccineerd zijn tegen het corona virus, lijkt het virus nog steeds niet onder controle ... In onze praktijk hanteren wij daarom zoals altijd strenge hygiëne- en infectiepreventieregels, dat gebeurt natuurlijk vooral in de behandelkamer. Daarnaast werken wij volgens de richtlijnen van het RIVM en de KNMT. Het is nog steeds van belang uw gezondheid goed in de gaten te houden en bij klachten telefonisch contact met ons op te nemen. Wij zullen u ontvangen met een glimlach, maar de hand niet schudden.

Wij vragen u met onderstaande zaken rekening te houden:

  • Wij vragen u niet te vroeg komen.
  • Bij binnenkomst en vertrek kunt u uw handen te desinfecteren, hiervoor zijn middelen aanwezig.
  • Het is prettig als er maar 1 ouder mee komt - neem geen gezinsleden mee die geen afspraak hebben bij Uitblinkers.
  • Er is tijdelijk geen speelgoed in de wachtkamer aanwezig, wel zijn er tijdschriften. Dit kan wellicht wat ongezellig overkomen, maar is helaas nodig in deze tijden.
  • In de wachtkamer vragen we u een mondmasker te dragen en houden we in principe 1,5 m afstand van elkaar. Mocht de wachtkamer te vol zijn om goed afstand te kunnen houden, is een mondmasker extra van belang. U kunt ook eventueel buiten wachten of in de auto plaats nemen.
  • Volg de aanwijzingen van ons personeel goed op.
  • Neem contact met ons op als u twijfelt of de afspraak door kan gaan in verband met Corona gerelateerd klachten.

 

We hopen zo met elkaar dit virus in te dammen, al zal het ons waarschijnlijk nooit helemaal verlaten. Hiermee stellen we de gezondheid van ons team, onze patiënten en onze medemens voorop. Vriendelijk dank!

 

vragen?

Diamantlaan 174a
2332 GR Leiden
Route

bel direct: 071- 8200 201
email: info@blinkblink.nl

Diamantlaan 174a
2332 GR Leiden
Route

Telefoon playmobil website